XXL Scooters


De scooterzaak van Arnhem & omgeving

Het bedrijf is ontstaan vanuit een overname van Mantel Scooters, waarbij alle activiteiten door XXL Scooters zijn overgenomen. Een nieuwe naam, maar met dezelfde drive en enthousiast personeel! Als officiële dealer van populaire merken zoals Piaggio, SYM en NIU staat XXL Scooters garant voor topkwaliteit.

De uitdaging is tijd

Twee jaar geleden had XXL Scooters moeite om regelmatig op social media te posten, omdat een werknemer dit tussendoor deed naast zijn andere taken. Dit leidde ertoe dat social media vaak werd overgeslagen, en bovendien was het niet zijn expertise. De oplossing was om het social media-beheer uit te besteden aan een betrouwbare partner, zodat het bedrijf zich volledig kon richten op de kernactiviteiten.

60.000+

accounts bereikt op organische wijze in 2023, omdat het bedrijf als doel had de naamsbekendheid te vergroten.

Look ’n feel

van de accounts geoptimaliseerd door afwisselende content te plaatsen en consistent gebruik te maken van de huisstijl kleuren in de verschillende social media uitingen.

Social media beheer

Van strategie tot social media posts

Ons team vertaalt de diensten en producten van XXL Scooters naar aansprekende content, die vervolgens als reels en posts op Instagram, Facebook, TikTok en LinkedIn worden geplaatst. Dit gebeurt op basis van een op-maat-gemaakte social media strategie. Van een grote winactie in samenwerking met XXL Nutrition tot het ontwerpen van flyers en banners; WeMarketeers ondersteunt XXL Scooters op verschillende vlakken van hun marketing.

Social Media Ads

Acties promoten via Meta Ads

XXL Scooters organiseert periodiek een actie, zoals een Back-2-School actie en een winactie of werkt mee aan bijvoorbeeld de Sloopregeling vanuit de Gemeente Arnhem. Om deze acties effectief onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroepen, hebben we gerichte advertentiecampagnes opgezet. Zo zorgen we ervoor dat de acties precies de mensen bereiken die er het meeste baat bij hebben.

Social media beheer

Een nieuwe uitdaging

In de zomer van 2024 vroeg de eigenaar van XXL Scooters ons om de social media kanalen van het nieuwe bedrijf Fatbike Reparatie Arnhem op te starten en te beheren. Het doel van dit bedrijf is om in te spelen op de groeiende vraag naar reparaties en onderhoud van fatbikes. Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat iedereen weet dat het bedrijf bestaat en het bekend te maken bij het juiste publiek.

Wij werken al een geruime tijd samen met WeMarketeers en dat bevalt erg goed. Vooral ook omdat we “samen” werken. Alles gaat in goed overleg en wordt goed meegedacht. Dikke aanrader!

René Tolhuisen – Eigenaar XXL Scooters & Fatbike Reparatie Arnhem

Ik wil ook aan de slag!