LiemersXperience


Zie meer. Doe meer. Ervaar!

LiemersXperience biedt een scala aan onvergetelijke (groeps)activiteiten. Verken de Liemers op een stoere E-chopper of sportieve Kickbike. Zin in spanning? Duik in de VR Escape of de AR City Game, een avontuurlijke mix van escape room en speurtocht. Voor een unieke ervaring kies je de Custom City Game, volledig op maat gemaakt voor bedrijfs- en teamuitjes of familiedagen.

Van onrust naar overzicht

LiemersXperience liep vast bij het bedenken en creëren van social media-content en miste een effectieve strategie voor de platformen Instagram, Facebook en LinkedIn. Ze hadden moeite om hun diverse doelgroepen te bereiken en hadden behoefte aan meer structuur in hun aanpak.

+164%

Stijging in het aantal bereikte accounts t.o.v. het startpunt in de eerste 2 maanden van het traject

90.402

Accounts bereikt via Instagram, Facebook en LinkedIn gedurende het hele traject

6

Maanden samengewerkt om ervoor te zorgen dat ze zelf verder aan de slag konden gaan

Social media consultancy

Social media strategie

We hebben LiemersXperience geholpen door een op maat gemaakte social media strategie te ontwikkelen, gebaseerd op het 5-fasenmodel. Deze strategie stelt hen in staat om gericht in te spelen op de fases waarin hun verschillende doelgroepen zich kunnen bevinden door middel van relevante content.

Social media consultancy

Maandelijkse contentplanning

Door maandelijkse contentplanningen aan te leveren, zorgden we ervoor dat LiemersXperience consistent zichtbaar was, doordat ze precies wisten wat en wanneer te posten. Dit heeft geleid tot meer structuur en overzicht in hun social media-aanpak.

Social media consultancy

Feedback

Daarnaast hebben we ondersteuning geboden bij het creëren van content door feedback te geven op geschreven teksten en door op locatie instructies te geven over het maken van foto’s en reels. Hierdoor kunnen ze nu zelf hoogwaardige en aansprekende content creëren.

Social Media Ads

Adverteren op social media

Omdat de zomermaanden belangrijk zijn voor LiemersXperience, hebben we in die periode een social media advertentiecampagne gelanceerd. Dit maakte het bedrijf extra zichtbaar voor de doelgroep. Het doel was om mensen te motiveren een activiteit te boeken op een dag dat ze vrij waren of nog geen plannen hadden.

Fijne service, waarbij ze de tijd nemen om jou alles uit te leggen hoe het werkt. De nieuwe strategie heeft ons rust gebracht en meer overzicht in het maken van content. We zijn heel tevreden!

Maranka Visser – Mede-eigenaar LiemersXperience

Ik wil ook aan de slag!